Betaling via iDEAL of PayPal
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq dan kunt u uw bestelling via iDEAL of PayPal betalen. Dit gaat geheel automatisch. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Het systeem is gekoppeld aan de pagina internetbankieren van uw bank. Na betaling ontvangt Op Tafel direct een bevestiging van de bank. Na deze bevestiging zullen wij zo spoedig mogelijk over gaan tot verzending van uw bestelling.

Overschrijving vooraf
Het totaalbedrag van uw bestelling maakt u over op de Rabobank IBAN rekeningnummer NL53RABO0161857957 t.n.v. Op tafel te Zwolle o.v.v. bestelnummer. Het bedrag wordt direct van uw rekening geschreven, echter wordt het bedrag nog niet direct bij de ontvanger gestort. Per bank kan de stortingstermijn verschillen. Uw bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op de bankrekening van Op Tafel staat. Wanneer u gebruik maakt van betaling via iDEAL, dan is de betaling wel direct akkoord. 

Betalen onder rembours
Wilt u pas betalen als u het pakket heeft ontvangen, dan kan dat d.m.v. betalen onder rembours via Postnl.
Er wordt dan i.p.v. de reguliere verzendkosten van € 5,25 het bedrag van € 18,35 in rekening gebracht. Het pakket is dan ook verzekerd voor het bedrag van max. € 500,-
U dient het bedrag bij levering gepast en kontant te betalen.

© 2011 - 2024 Op Tafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel