Over Op Tafel

In Hanzestad Zwolle vindt u op een steenworp afstand van Zwolle's best bewaarde monumentale pand, de Sassenpoort, onze knusse winkel Op Tafel.

Op Tafel biedt een mooi aanbod op het gebied van keukensfeer en meer. Zo vindt u bij ons o.a. serviezen van aardewerk, bamboe en porselein. Kinderservies, kookboeken, houtsoorten zoals olijfhout, steigerhout, mangohout en bamboe, lunchartikelen, olijfolie en azijn en diverse kado-artikelen.

Ook stellen we Kerstpakketten en kadopakketten samen. Moeilijk om kado's voor iemand uit te kiezen? Geef iemand een persoonlijke code kado, vrij te besteden in de webwinkel.

Een aantal bekende merken die wij voeren zijn Tokyo Design Studio (japans servies), Zuperzozial (artikelen van bamboe), Bowls & Dishes (Spaans aardewerk en olijfhout), Petit Jour Paris (kunsstof kinderservies), PPD (papieren servetten) en Sagaform (Zweeds kadomerk). Ook zijn wij verkooppunt van het Franse merk Derrière la porte (Dlp). In Zwolle zijn wij exclusief verkooppunt van Dlp en hebben in vergelijking tot andere verkooppunten een zeer breed assortiment. 

Wilt u nog meer op de hoogte zijn van de activiteiten van Op Tafel? Like ons dan op Facebook of Instagram.

 

Wij bieden

✓ veilig betalen
✓ verzending binnen 1 werkdag
✓ gratis verzending bij besteding boven €65,- 
✓ goede service
✓ breed assortiment

Aanbieding

© 2011 - 2018 Op Tafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel